Wit Wijnen

Les Montenay Chardonnay, Pays d'Oc IGP
Deze Chardonnay is mooi goudgeel van kleur met in de neus aroma's van meibloesem, citrus en botertoetsen.  Een evenwichtige wijn met een aangename vettigheid en goede structuur.
Glas:
€4.70
Fles:
€22.00
Domaine de la Grwave Tradition
Typische sauvignon blanc, grassige tinten gecombineerd met een boeket van jong fruit.  Mooie droge wijn met in de mond een mooi evenwicht tussen z'n frisse zuren en z'n jeugdige fruitigheid.  Door de 3 gram restsuiker heeft de wijn een lichte, aangename zoete toets gekregen in de afdronk. Tip...
Fles:
€28.00
Sasseto Piccini IGT
De verschillende druiven zorgen voor een perfecte balans van fruitige noten en aangename zuren.  De viognier geeft de mooie kleur en zorgt voor de structuur in de wijn.  De Chardonnay zorgt voor de frisse, fruitige noten van abrikoos en appel.  Die passen mooi samen met de florale noten van de...
Glas:
€7.50
Fles:
€28.00
Oude Kaap Chardonnay / Zuid Afrika
Romige, droge wijn met aroma’s van rijpe perzik en citrus in de afdronk. Aangename finish met aroma’s van eik en vanille. Aanbevolen bij vis, schaaldieren, zeevruchten.
Glas:
€5.50
Fles:
€22.00
Villa Trasqua - Trastella IGT DI TOSCANA / Italië
Licht strogeel van kleur met groene reflecties in het glas. Een zeer open en expressieve neus van bloemen met noten en fruit. Een frisse en evenwichtige wijn die uitstekend past bij salades en visgerechten.
Glas:
€6.50
Fles:
€26.00